Curățare cu Jet de Apă. Tehnologii Water Jet

Curățare Suprafețe cu Jet de Apă
Tehnologii Water Jet

Protecție eficientă împotriva coroziunii datorită tehnologiei inovatoare cu jet de apă la înaltă presiune

Sistemele de curățare a suprafețelor funcționează cu cea mai recentă și mai inovatoare tehnologie cu jet de apă la înaltă presiune. Descoperiți avantajele utilizării unui sistem de curățare sofisticat și beneficiați de soluții economice și ecologice.

HAMMELMANN Logo

Curățare profundă 3/3

Curățare medie 2/3

Curățare ușoară 1/3Descarcă Catalog Water Jet


1. Protecție Anticorozivă Nave » HAMMELMANN

DOCKBOY Ship preparation system / Product video

HAMMELMANN Logo

DOCKBOY – construit pentru a întâmpina cerințele și nevoile din industria navală.

 • Pentru curățarea carenelor de nave sau a suprafețelor similare
 • Curățare remarcabilă a tuturor suprafețelor de mari dimensiuni, atât plate cât și rotunjite

2. Curățare, pregătire suprafețe » HAMMELMANN

MASTERJET rotor jet / Presentation

HAMMELMANN Logo

MASTERJET - Jeturi cu rotor manuale

 • Jeturile cu rotor convertesc calitatea ridicată a duzelor cu jet rotativ în eficiență ridicată de pregătire a suprafețelor cu ajutorul capetelor de duză rotative. Diferite configurații de duze și viteze deschid multiple oportunități de curățare și pregătire a suprafețelor. Designul compact și ușor permite, de asemenea, lucrul în zone greu accesibile

3. Curățare rezervoare industriale » HAMMELMANN

AQUAMAT Tank cleaning units / 3D Animation

HAMMELMANN Logo

HAMMELMANN AQUAMAT - Curățare rezervoare industriale.

 • Unitățile de curățare a rezervoarelor Hammelmann îndepărtează depunerile și acoperirile vechi de pe pereții interiori și exteriori ai rezervoarelor, precum și de pe instalațiilor rezervoarelor la presiuni de funcționare de până la 1800 bar.
 • Unitățile funcționează exclusiv folosind puterea jetului de apă. Hammelmann oferă o gamă largă de suporturi de duze pentru diferite aplicații. Unitățile de curățare a rezervoarelor pot fi echipate cu unul sau două suporturi pentru duze.

4. Curățare schele și cofraje » HAMMELMANN

AQUABLAST® cleaning line / Product video

HAMMELMANN Logo

 • În industrie, o multitudine de componente sunt expuse la regim greu de funcționare și la murdărie, ceea ce duce la uzură ridicată, greutate crescută a pieselor și la schimbarea frecventă a materialelor. Curățarea regulată a componentelor prelungește durata lor de viață, manevrarea acestora este îmbunătățită datorită greutății mai mici iar stresul fizic este redus.
 • În general, componentele sunt curățate manual cu un pistol cu presiune înaltă. Acest proces este consumator de timp și prezintă pericol de rănire. Linia unică de curățare de la Hammelmann este un sistem semiautomat care transformă curățarea într-un proces facil, rapid și ușor de programat. Riscul de accidentări profesionale scade semnificativ, alături de costurile privind forța de muncă și energia consumată.

5. Hidrosablare și tehnologii de curățare cu jet de apă » StoneAge

About StoneAge® Waterblast Tools

StoneAge Logo

Instrumente pentru hidrosablare StoneAge și echipamente automate pentru curățarea industrială

Echipamentele automate StoneAge, tehnologiile inteligente, uneltele rotative și accesoriile sunt folosite zilnic într-un segment divers de industrii, ajutând la finalizarea lucrărilor de curățare mai rapid, mai sigur și mai bine.

Indiferent dacă curățați conducte, schimbătoare de căldură, rezervoare, suprafețe sau orice alt echipament, hidrosablarea este o modalitate extrem de eficientă de a vă asigura că curățarea este efectuată la cele mai înalte standarde.

 • StoneAge Logo

Compania noastră pune la dispoziția clienților săi toată gama de produse StoneAge, pentru a răspunde tuturor cerințelor de curățare industrială prin hidrosablare și tehnologii cu jet de apă.


6. Curățare Fascicule Schimbătoare de Căldură » PEINEMANN

TLX Introduction - Peinemann Equipment

PEINEMANN Logo

Curățare Fascicule Schimbătoare de Căldură PEINEMANN

 • Sisteme inovatoare și durabile
 • Rețea extinsă de service și piese
 • Proiectat folosind experiența PEINEMANN de peste 40 de ani în domeniu
 • PEINEMANN Logo

Compania noastră pune la dispoziția clienților săi toată gama de produse PEINEMANN, pentru a răspunde tuturor cerințelor de curățare a schimbătoarelor de căldură.