Mașini de sortare optică Satake PIKASEN

Satake Logo

Mașini de sortare optică, seria PIKASEN

  • Eficiență economică ridicată, operare excelentă și facilitate în utilizare. Noua caracteristică de calibrare automată a sensibilității permite echipamentului să sorteze diferite materiale cu precizie ridicată. Sistemul său simplu de alimentare și descărcare a materialului face ca mașina să fie foarte competitivă ca preț.
  • Sensibilitatea inteligentă Satake. Pur și simplu, scanați atât produsele de calitate acceptată, cât și produsele de respingere, apoi apăsați butonul pentru a crea automat profilul de culoare pentru sortare.
  • Aprovizionare constantă cu material. Noul sistem de alimentare cu material (blocator material + curgere în cascadă) permite unei game variate de produse să curgă lin, la capacitate constantă.
  • Sortarea precisă în funcție de forma produsului. Tehnologia de recunoaștere a formei permite echipamentului să sorteze materialul în funcție de forma particulelor, eliminând particulele sparte sau lipite, particule care nu ar putea fi eliminate de o mașină de sortare cu camere convențională.

Resurse